PierFinane – Een unieke financiŽle dienstverlener.

PierFinance staat onder leiding van twee interim-deskundigen met ervaring en diploma’s op het gebied van taxaties, financiŽle verslaglegging en investeringsevaluatie.

De huidige normen voor financiŽle verslaglegging worden steeds strenger, waardoor de druk voor financiŽle afdelingen van kleine en middelgrote bedrijven steeds verder toeneemt. Volgens de verslagleggingseisen moet voor een aanzienlijk aantal posten op de balans de marktwaarde worden aangegeven. Bepaling van de waarde van financiŽle derivaten of immateriŽle activa vereist de toepassing van ingewikkelde taxatiemethoden die de traditionele boekhoudkundige kennis op financiŽle afdelingen ver te boven gaan.

In het huidige zakenklimaat hebben bedrijven behoefte aan een meer gestructureerde aanpak van de besluitvorming inzake investeringen. Om verschillende bronnen van investeringskapitaal te kunnen aanboren moet worden voldaan aan normen die verhoogd zijn door veel grotere partijen en daarvoor moeten dan ook de beste verkrijgbare oplossingen worden gebruikt. Van de ervaring die wij bij Big-4 hebben opgedaan, kunt u profiteren tegen een scherpe prijs. PierFinance biedt uitgebreid financieel advies op interim-basis. Wij streven ernaar onze klanten in staat te stellen zoveel mogelijk werkzaamheden zelf uit te voeren. Onze interim-adviseurs verschaffen de vereiste kennis voor het desbetreffende vakgebied en leveren eventuele aanvullende capaciteit die op de korte termijn nodig is. Wij kunnen u helpen de juiste documenten op te stellen die u kunt voorleggen aan uw accountants, bevoegde instanties of potentiŽle investeerders.

Onze financiŽle kennis beslaat de volgende gebieden:

punktor Taxaties voor financiŽle verslaglegging
punktor Omschakeling boekhoudnormen
punktor Investeringsadvies

Als uw bedrijf op zoek is naar probleemloze, voordelige financiŽle oplossingen, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verschaffen u een maataanpak, aan de hand waarvan u zelf de voordelen van onze samenwerking kunt afleiden.

Ons doel is een hele nieuwe wereld met eindeloze mogelijkheden voor uw bedrijf open te stellen.

 

PierFinance

taal selecteren